leukémiás.hu

ADÓSZÁMUNK 18181036-1-41
EMAIL CÍMÜNK info@leukemias.hu
HÍVJON MINKET +36 1 356 2136
TÁMOGASSON MINKET

Alapítványunkról

A 2003-ban alapított  Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány célja a Magyarország területén élő leukémiás és  rákos gyermekek életkörülményeinek javítása, a gyógyulásra való esély növelése. Míg az 1950-es években a leukémiás gyermekeknek mindössze 10%-a élte túl a betegséget, ma már a rákos gyermekek 75-80%-a sikeresen gyógyítható, ha adottak a megfelelő körülmények. Az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet a gyermekkori leukémiás és rákos megbetegedésekben érintettekre, attitűdváltozást előidézve a társadalom egészében.

Az Alapítvány elsőrendű céljának tekinti, hogy hozzájáruljon a magyarországi gyermekkórházakban és gyermekonkológiai központokban folyó gyógyító tevékenységhez, valamint a leukémiás gyermekeket nevelő családok életkörülményeinek javításához.

Ennek szellemében az évek során több száz családnak nyújtottunk anyagi támogatást, családtámogatási programunk keretében.

A gyógyítása érdekében folyó kutatásokat is kiemelten támogatjuk.

Az Alapítvány számára szívet melengető és megható érzés látni, amikor azt tapasztaljuk, hogy a társadalomból sokan teszik céljainkat magukévá, amely oly kritikus a leukémiás gyermekek gyógyulásában. Ön is fontos ennek a küldetésnek a megvalósulásában. Az Ön segítségére is számítunk, hogy a leukémiás gyermekek talpra tudjanak állni ebből a korábban végzetesnek hitt betegségből; az Ön segítségével ezek az apró hősök esélyt kaphatnak az egészséges életre!