TÁMOGASSA ÜGYÜNKET! 

ÉLETMENTŐ, SÜRGŐSSÉGI BETEGFIGYELŐ MONITOR-RENDSZER

A GYERMEKLEUKÉMIA ALAPÍTVÁNY AZ ÖN NAGYLELKŰ SEGÍTSÉGÉT KÉRI!

 

 

Most újfent az Ön, leukémiás gyermekek iránti elkötelezettségére hagyatkozunk, amikor további segítségét kérjük egy életmentő, sürgősségi betegfigyelő monitor-rendszer megvásárlásához a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai osztálya számára. A berendezés megvásárlásához még 3 millió Ft hiányzik. Kérjük, egy apró adománnyal most is támogassanak minket! Kis betegeink számára az Önök segítsége sorsfordító lehet!

A sürgősségi betegfigyelő monitor-rendszer a leukémiás gyermekek ápolása során nélkülözhetetlen. Ezek a gyermekek sokszor már súlyos, életveszélyes állapotban kerülnek kórházi felvételre és ilyenkor nélkülözhetetlen az életfunkciók – légzés, szívműködés, vérnyomás – folyamatos ellenőrzése. A hosszantartó kemoterápiás kezelés során is felléphetnek olyan súlyos mellékhatások, amelyek időben történő észlelése életmentő lehet. A sürgősségi betegfigyelő monitor segítségével haladéktalanul be lehet avatkozni hiszen, ha hirtelen légzés-, keringés-, vagy vérnyomásváltozás lép fel, a műszer egy központi nővérpulton azonnal jelez és riasztja a nővéreket. Vészhelyzet esetén másodperceken belül megtörténhet a beavatkozás, mivel nővérek és az orvosok azonnal pontos információhoz jutnak a beteg gyermek helyzetéről és rögtön beavatkozásra készen érnek oda a beteg gyermek ágyához. A leukémiás gyermekeknél ez a csúcsminőségű eszköz nélkülözhetetlen, hiánya egy gyermek életébe kerülhet.

 

 

SOKAN NEM TUDJÁK, DE MA A VILÁGON több gyermek hal meg rákban, mint bármely más betegségben. Csak Magyarországon jelenleg is több ezer rákos gyermek küzd az életéért. Míg a daganatos gyermekbetegségek az 1950-es években majdnem mindig végzetesnek bizonyultak (a rákos gyermekek mindössze 10%-a élte túl a kórt), ma már mintegy 80%-uk sikeresen gyógyítható.

Adományozzon egyszerűen bankkártyájával!

Adományozás átutalással

Bankszámlaszámunk: 11702036-20689775


ÉLETMENTŐ

ÉLETMENTŐ, SÜRGŐSSÉGI BETEGFIGYELŐ MONITOR-RENDSZER - amely mintegy 8 millió forint - attól a naptól kezdve, hogy beszerzésre kerül, új szerephez jut; az egész országra kiterjedően fog segítséget nyújtani a leukémiás és rákos gyermekek számára. Még a legapróbb felajánlás is fontos számunkra, hiszen lehet, hogy éppen ez hiányzik e létfontosságú, életmentő, sürgősségi betegfigyelő monitor-rendszer megvásárlásához. E küldetés megvalósításához kérjük most az Ön önzetlen támogatását!


HEIM PÁL GYERMEKKÓRHÁZ
Az 1908-ban alapított Heim Pál Gyermekkórház Magyarország legtöbb gyermeket ellátó intézménye. A Kórház gyermekonkológiáján évente több száz daganatos gyermek fordul meg. Ezek a beteg gyermekek hozzáértő segítségből nem szenvednek hiányt, azonban az elöregedett és hiányos géppark komoly esélycsökkenést jelent gyógyulásukban.

NAGYLELKŰ ADOMÁNYÁÉRT ÍGY MONDUNK KÖSZÖNETET:

  • Megbecsülésünk apró jeleként az átadást követően fogadja tőlünk szeretettel személyre szóló köszönő levelünket.
  • Fontos számunkra az is, hogy Ön, mint megbecsült támogatónk, hitelt érdemlően megbizonyosodhasson, hogy adománya átláthatóan és követhetően, a megadott célra került felhasználásra. (A sajtómegjelenés másolatát köszönő levelünkhöz mellékeljük.)
  • Amennyiben Ön cégként adományoz, úgy Alapítványunk Cégük számára megküldi a társasági adókedvezményre jogosító igazolást. Ennek alapján – a hatályos jogszabályok szerint – adományuk összegének 20%-a csökkenti Cégük adózás előtti eredményét maximum az adózás előtti eredmény összegéig.

Hogyan támogathatja ügyünket?

Még a legapróbb felajánlás is fontos számunkra, életet menthet! Kérjük, amennyiben módjában áll, támogassa küldetésünket!

 
TÁMOGATÁS