Szülőként vagy nagyszülőként bizonyára Ön is érezte már úgy, hogy gyermekét vagy unokáját akkor óvhatja meg leginkább a bajtól, ha maga mellett tudhatja.

A leukémiás gyermekek szülei azonban gyakran rákényszerülnek, hogy magukra hagyják gyermeküket akkor, amikor talán a legnagyobb szükségük lenne szeretteik óvó jelenlétére – legyen ez egy elkülönített kórházi vizsgálat vagy életmentő műtét ideje.

Most egy különleges, hordozható ultrahang készülék beszerzésében kérjük támogatását, mely lehetővé teszi a gyermekek gyors, szállítás nélküli vizsgálatát – akár szüleik jelenlétében!

A Samsung HS30 ultrahang készülék azt is megkönnyíti, hogy az esetleges szövődményeket idő előtt és tűpontosan felismerjék – ezáltal lehetővé téve akár egy életmentő beavatkozást!

Az összegyűjteni kívánt összeg:

3.000.000 Ft

a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekgyógyászati Klinika Onkológiai osztályai részére

 

 

A Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikája már 135 éve töretlenül igyekszik megkönnyíteni a leukémiás gyermekek és szüleik számára a kényszerű ápolási időt.


A gyermekek gyógyítását gyermekpszichológus és pedagógus munkacsoport is segíti. Most ők kérik az Ön segítségét – egy orvosi ultrahang készülék beszerzésében, mely lehetővé teszi a szövődmények megelőzését és korai felismerését!

Samsung HS30 ágy melletti ultrahang készülék
 

 

Adományozzon egyszerűen bankkártyájával!

Adományozás átutalással

Bankszámlaszámunk: 11702036-20689775

 

 

Hogyan adományozhat?

A levélhez mellékelt csekken keresztül postán, vagy otthona kényelméből is adományozhat:

  • A csekken található QR kód beolvasásával mobilról, az iCsekk alkalmazás használatával.
  • Átutalással bankszámlaszámunkra: 11702036-20689775.
  • Választhatja az online bankkártyás fizetést. Ehhez keresse fel a tamogatas.leukemias.hu weboldalt!

Hálásak vagyunk nagylelkű adományáért – már a legcsekélyebb felajánlás is hozzájárul a beteg gyermekek mielőbbi felépüléséhez!

 


 

Köszönettel:
Fodor Zsuzsanna
kurátor

 

 

Hogyan támogathatja ügyünket?

Még a legapróbb felajánlás is fontos számunkra, életet menthet! Kérjük, amennyiben módjában áll, támogassa küldetésünket!

 
TÁMOGATÁS