TÁMOGASSA ÜGYÜNKET! 

 

 
 

 

A VÍRUS MÉG KÖZTÜNK VAN, EZÉRT A VÉDEKEZÉS MOST FONTOSABB, MINT VALAHA. A biztonságos körülmények megteremtéséhez, a folyamatos ellátás, gyógyítás biztosításához minden apró segítségre szükség van. Nagylelkű adományaiknak hála, már közel a cél, már csak 1 millió forint hiányzik az antibakteriális légtisztító készülékek, a többfunkciós ultrahang és az infúziós pumpák beszerzéséhez.

Ahhoz, hogy a már eleve legyengül immunrendszerű leukémiás és daganatos gyermekek gyógyítása során továbbra is biztosíthatók legyenek a megfelelő higiéniás körülmények, és gyógyításhoz szükséges eszközök ismét az Ön nagylelkű támogatását kérjük, hogy lehetősége szerint akár a legcsekélyebb összeggel is segítse, hogy az életmentő ultrahang készülék és az infúziós pumpák mellett, sor kerülhessen az újabb antibakteriális légtisztító készülékek mielőbbi beszerzésére a Heim Pál Gyermekkórház számára. Ezek az eszközök az onkológiai betegek gyermekek kiemelt védelme mellett, az egész kórház valamennyi beteg gyermeke számára megteremtik a biztonságos és szakszerű gyógyításhoz szükséges feltételeket.

ANTIBAKTERIÁLIS LÉGTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉKEK
Az úgynevezett germicid lámák ózondúsításra alkalmas készülékek, melyek környezetbarát sugárzásuk révén vírus- és baktériumölő hatással bírnak. Elpusztítják a légtérben és a felületeken található mikroorganizmusokat, ezzel biztosítva az Onkológiai osztály és az egész kórház kis betegeinek még fokozottabb védelmét. A gurulós állványra szerelt lámpákkal több helyiség egymás után fertőtlenítése is megoldható, így elősegítve a gyors és hatékony higiéniai viszonyok megteremtését a kórház egész terültén. Az eszköz különösen nagy jelentőséggel bír a járványhelyzet miatt, így használata a fennálló helyzetben óriási segítséget jelent.

ÉLETMENTŐ ULTRAHANG KÉSZÜLÉK ÉS INFÚZIÓS PUMPÁK
Egy modern, többfunkciós ultrahang berendezés nélkülözhetetlen a daganatos betegségek idejében történő diagnosztizálásához. Életet ment, hiszen segítségével a leukémia és az egyéb daganatok azonnal felismerhetők, javítva ezzel a rákos megbetegedésekben szenvedő gyermekek túlélési esélyeit. Az ultrahang vizsgálat fájdalommentes és veszélytelen diagnosztikai módszer. Ezt egészíti ki a megfelelő gyógyszeres kezelés és a nélkülözhetetlen infúziós pumpák, amelyek lehetővé teszik a gyógyszerek és a vérkészítmények pontos adagolását, amely életmentő jelentőséggel bír. Ez a két modern berendezés hatalmas segítséget nyújthat a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai osztálya számára a gyermekrák szűrésében, diagnosztizálásában, nyomon követésében és gyógyításában. Az életmentő ultrahang és az infúziós pumpák beszerzése kritikus jelentőségű az onkológiai osztály számára, hiszen ezek az eszközök a leukémiás gyermekek gyógyítása során nélkülözhetetlenek.

SOKAN NEM TUDJÁK, DE MA A VILÁGON több gyermek hal meg rákban, mint bármely más betegségben. Csak Magyarországon jelenleg is többezer rákos gyermek küzd az életéért. Míg a daganatos gyermekbetegségek az 1950-es években majdnem mindig végzetesnek bizonyultak (a rákos gyermekek mindössze 10%-a élte túl a kórt), ma már mintegy 80%-uk sikeresen gyógyítható. Azonban, mivel a rákbeteg gyermek ténylegesen gyógyultnak csak a teljes tünetmentességtől számított 5 év elteltével tekinthető, így a betegség még mindig pusztító hatással van az érintett családok életére.

 

 

Adományozzon egyszerűen bankkártyájával!

Adományozás átutalással

Bankszámlaszámunk: 11702036-20689775

A leukémiás és rákos gyermekek a Heim Pál Gyermekkórház onkológiáján szeretetből, türelemből és hozzáértő segítségből nem szenvednek hiányt. Azonban ehhez a csodával határos eredményeket elérő munkához speciális eszközökre, felszerelésekre és pénzre van szükség. Az antibakteriális légtisztító készülékek, az életmentő ultrahang készülék és az infúziós pumpák– amelyek együttesen mintegy 6.000.000,- Ft-ba kerülnek – attól a naptól kezdve, hogy megvásároljuk, új szerephez jutnak: mostantól életek ezreiről gondoskodnak.

E küldetés megvalósításához kérjük az Ön nagyvonalú támogatását. Még a legapróbb összeg is fontos számunkra, hiszen lehet, hogy éppen ez hiányzik egy kisgyermek gyógyulásához.

NAGYLELKŰ ADOMÁNYÁÉRT ÍGY MONDUNK KÖSZÖNETET:

  • Megbecsülésünk apró jeleként az átadást követően fogadja tőlünk szeretettel személyre szóló köszönő levelünket.
  • Fontos számunkra az is, hogy Ön, mint megbecsült támogatónk, hitelt érdemlően megbizonyosodhasson, hogy adománya átláthatóan és követhetően, a megadott célra került felhasználásra. (A sajtómegjelenés másolatát köszönő levelünkhöz mellékeljük.)
  • Amennyiben Ön cégként adományoz, úgy Alapítványunk Cégük számára megküldi a társasági adókedvezményre jogosító igazolást. Ennek alapján – a hatályos jogszabályok szerint – adományuk összegének 20%-a csökkenti Cégük adózás előtti eredményét maximum az adózás előtti eredmény összegéig.

Andris és a többi hozzá hasonló gyermek nevében, köszönettel:

Fodor Zsuzsanna
kurátor
Gyermekleukémia Alapítvány

Hogyan támogathatja ügyünket?

Még a legapróbb felajánlás is fontos számunkra, életet menthet! Kérjük, amennyiben módjában áll, támogassa küldetésünket!

 
TÁMOGATÁS