TÁMOGASSA ÜGYÜNKET! 

ÉLETMENTŐ DEFIBRILLÁTOR KÉSZÜLÉK

A GYERMEKLEUKÉMIA ALAPÍTVÁNY AZ ÖN NAGYLELKŰ SEGÍTSÉGÉT KÉRI!

 

 

Az utóbbi években áldozatkész támogatóink segítségével több, mint 870 millió Ft-tal segítettük a leukémiás és rákos gyermekek gyógyítását. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal is pozitívan értékelte munkánkat, amikor ellenőrzése során megállapította tevékenységünk tisztaságát és átláthatóságát. Annak ellenére, hogy a leukémiás/daganatos betegségek ma már 80%-ban gyógyíthatók, az utóbbi években sajnos nagyon megnőtt a megbetegedések száma. Így fokozottan nagyobb szükség van a megfelelő, minőségi gyógyítóeszközök beszerzésére.

Az elmúlt időszakban az is szívet melengető és megható érzés volt, hogy láttuk azt az adakozó kedvet, amely Alapítványunk irányába megnyilvánult; az Ön és önhöz hasonlóan érzők összefogása tette lehetővé legutóbb 4 millió Ft átadását a Heim Pál Gyermekkórház számára egy nagyfrekvenciájú sebészeti kés beszerzésére. Most az Ön, leukémiás gyermekek iránti elkötelezettségére hagyatkozunk, amikor további segítségét kérjük egy életmentő, defibrillátor készülék megvásárlásához a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai osztálya számára.

Egy korszerű, a legmodernebb technikát megtestesítő defibrillátor berendezés a leukémiás és rákos gyermekeknél nélkülözhetetlen az életveszélyes kardiológiai állapotok elhárításában. A tumoros, leukémiás gyermekek gyógyítása során az immunrendszert igen agresszív kemoterápiás és más, a szervezetet megterhelő kezelésekkel gyengítik le. Teszik ezt annak érdekében, hogy az ily módon legyengített szervezetben a betegségért felelős leukémiás sejtek könnyebben és maradéktalanul elpusztíthatóak legyenek. A kezelések során a beteg gyermekek kardiológiai ellátása, esetleges újraélesztése igen gyakran elkerülhetetlen. A defibrillátor, amely elektródákkal a beteghez csatlakoztatva képes a szívritmus elemzésére, kommunikál az elsősegélynyújtóval, kamrai ritmuszavar észlelése esetén figyelmeztet az elektrosokk szükségességére, és csak engedélyezni kell egy gomb megnyomásával az életmentő áramütést. Egy korszerű, minden igényt kielégítő defibrillátor berendezés így nélkülözhetetlen, hiánya egy gyermek életébe kerülhet.

 

 

SOKAN NEM TUDJÁK, DE MA A VILÁGON több gyermek hal meg rákban, mint bármely más betegségben. Csak Magyarországon jelenleg is mintegy 2000 rákos gyermek küzd az életéért. Míg a daganatos gyermekbetegségek az 1950-es években majdnem mindig végzetesnek bizonyultak (a rákos gyermekek mindössze 10%-a élte túl a kórt), ma már mintegy 80%-uk sikeresen gyógyítható.

Adományozzon egyszerűen bankkártyájával!

Adományozás átutalással

Bankszámlaszámunk: 11702036-20689775


ÉLETMENTŐ

ÉLETMENTŐ DEFIBRILLÁTOR KÉSZÜLÉK - amely mintegy 8 millió forint - attól a naptól kezdve, hogy beszerzésre kerül, új szerephez jut; az egész országra kiterjedően fog segítséget nyújtani a leukémiás és rákos gyermekek számára. Még a legapróbb felajánlás is fontos számunkra, hiszen lehet, hogy éppen ez hiányzik e létfontosságú, életmentő, defibrillátor készülék megvásárlásához. E küldetés megvalósításához kérjük most újfent az Ön önzetlen támogatását!


HEIM PÁL GYERMEKKÓRHÁZ
Az 1908-ban alapított Heim Pál Gyermekkórház Magyarország legtöbb gyermeket ellátó intézménye. A Kórház gyermekonkológiáján évente több száz daganatos gyermek fordul meg. Ezek a beteg gyermekek hozzáértő segítségből nem szenvednek hiányt, azonban az elöregedett és hiányos géppark komoly esélycsökkenést jelent gyógyulásukban.

NAGYLELKŰ ADOMÁNYÁÉRT ÍGY MONDUNK KÖSZÖNETET:

  • Megbecsülésünk apró jeleként az átadást követően fogadja tőlünk szeretettel személyre szóló köszönő levelünket.
  • Fontos számunkra az is, hogy Ön, mint megbecsült támogatónk, hitelt érdemlően megbizonyosodhasson, hogy adománya átláthatóan és követhetően, a megadott célra került felhasználásra. (A sajtómegjelenés másolatát köszönő levelünkhöz mellékeljük.)
  • Amennyiben Ön cégként adományoz, úgy Alapítványunk Cégük számára megküldi a társasági adókedvezményre jogosító igazolást. Ennek alapján – a hatályos jogszabályok szerint – adományuk összegének 20%-a csökkenti Cégük adózás előtti eredményét maximum az adózás előtti eredmény összegéig.

Hogyan támogathatja ügyünket?

Még a legapróbb felajánlás is fontos számunkra, életet menthet! Kérjük, amennyiben módjában áll, támogassa küldetésünket!

 
TÁMOGATÁS