TÁMOGASSA ÜGYÜNKET! 

ÉLETMENTŐ NAGYFREKVENCIÁS SEBÉSZETI KÉS

A GYERMEKLEUKÉMIA ALAPÍTVÁNY AZ ÖN NAGYLELKŰ SEGÍTSÉGÉT KÉRI!

 

 

Az utóbbi években áldozatkész támogatóink segítségével több, mint 840 millió Ft-tal segítettük a leukémiás és rákos gyermekek gyógyítását. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal is pozitívan értékelte munkánkat, amikor ellenőrzése során megállapította tevékenységünk tisztaságát és átláthatóságát.

Most újfent az Ön, leukémiás gyermekek iránti elkötelezettségére hagyatkozunk, amikor további segítségét kérjük egy életmentő, nagyfrekvenciás sebészeti kés megvásárlásához a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai osztálya számára. A berendezés megvásárlásához már csak 1 millió Ft hiányzik. Kérjük, egy apró adománnyal most is támogasson minket! Kis betegeink számára az Ön segítsége sorsfordító lehet!

Egy korszerű, életmentő nagyfrekvenciás sebészeti kés a leukémiás és rákos gyermekeknél nélkülözhetetlen műtét közben. A nagyfrekvenciás sebészeti vágókés legnagyobb előnye, hogy a leukémiás gyermekeknél különleges vibrációs precizitásának következtében képes a daganatot úgy eltávolítani, hogy pontosan körbe vágja; az ép szövet és a daganat között szűk mezsgyén végzi a metszést. A daganatot nem sérti meg, annak beteg sejtjei nem kerülnek a véráramlatba és nem terjednek tovább más ép szövetekre.

A nagyfrekvenciájú szikét támogató monitorrendszer a kés útját úgy követi, hogy a beteg életfunkcióinak értékei pontos jelzést adnak arról, hogy hogyan halad az operáció és így ez mintegy „vezeti” a sebész kezét. Vérzés szinte nem keletkezik és ez azért fontos, mert a leukémiás gyermekeknél a másik legnagyobb kockázat, hogy műtét közben jelentős vérzés indul meg. Ezeknél a gyermekeknél ez különösen végzetes lehet, hiszen rendkívül vérzékenyek, mivel a daganatos szövet bőven erezett és emiatt könnyen elvérezhetnek. A leukémiás gyermekeknél ez a csúcsminőségű eszköz nélkülözhetetlen, hiánya egy gyermek életébe kerülhet.

 

 

SOKAN NEM TUDJÁK, DE MA A VILÁGON több gyermek hal meg rákban, mint bármely más betegségben. Csak Magyarországon jelenleg is mintegy 2000 rákos gyermek küzd az életéért. Míg a daganatos gyermekbetegségek az 1950-es években majdnem mindig végzetesnek bizonyultak (a rákos gyermekek mindössze 10%-a élte túl a kórt), ma már mintegy 80%-uk sikeresen gyógyítható.

Adományozzon egyszerűen bankkártyájával!

Adományozás átutalással

Bankszámlaszámunk: 11702036-20689775


ÉLETMENTŐ,

AZ ÉLETMENTŐ, NAGYFREKVENCIÁS SEBÉSZETI KÉS - amely mintegy 4 millió forint - attól a naptól kezdve, hogy beszerzésre kerül, új szerephez jut; az egész országra kiterjedően fog segítséget nyújtani a leukémiás és rákos gyermekek számára. Még a legapróbb felajánlás is fontos számunkra, hiszen lehet, hogy éppen ez hiányzik e létfontosságú, életmentő, nagyfrekvenciás sebészeti kés megvásárlásához. E küldetés megvalósításához kérjük most újfent az Ön önzetlen támogatását!


HEIM PÁL GYERMEKKÓRHÁZ
Az 1908-ban alapított Heim Pál Gyermekkórház Magyarország legtöbb gyermeket ellátó intézménye. A Kórház gyermekonkológiáján évente több száz daganatos gyermek fordul meg. Ezek a beteg gyermekek hozzáértő segítségből nem szenvednek hiányt, azonban az elöregedett és hiányos géppark komoly esélycsökkenést jelent gyógyulásukban.

NAGYLELKŰ ADOMÁNYÁÉRT ÍGY MONDUNK KÖSZÖNETET:

  • Megbecsülésünk apró jeleként az átadást követően fogadja tőlünk szeretettel személyre szóló köszönő levelünket.
  • Fontos számunkra az is, hogy Ön, mint megbecsült támogatónk, hitelt érdemlően megbizonyosodhasson, hogy adománya átláthatóan és követhetően, a megadott célra került felhasználásra. (A sajtómegjelenés másolatát köszönő levelünkhöz mellékeljük.)
  • Amennyiben Ön cégként adományoz, úgy Alapítványunk Cégük számára megküldi a társasági adókedvezményre jogosító igazolást. Ennek alapján – a hatályos jogszabályok szerint – adományuk összegének 20%-a csökkenti Cégük adózás előtti eredményét maximum az adózás előtti eredmény összegéig.

Hogyan támogathatja ügyünket?

Még a legapróbb felajánlás is fontos számunkra, életet menthet! Kérjük, amennyiben módjában áll, támogassa küldetésünket!