TÁMOGASSA ÜGYÜNKET! 

 

 
 

 

SOHA NINCS KÉSŐ AHHOZ, HOGY MEGTEGYÜNK ANNYIT, AMENNYIT TUDUNK!
A COVID, illetve bármely súlyos vírusos fertőzések alkalmával a daganatos gyermekek szervezetében beinduló immunológiai folyamatok során gyakran előfordulnak fertőzéses szövődmények. A csökkent védekező készségű leukémiás gyermekek esetében ezek magukkal hozzák a vérzéses problémák fokozott kockázatát. Annak ellenére, hogy a leukémiás/daganatos betegségek a gyermekek esetében ma már 80%-ban gyógyíthatók, az utóbbi években sajnos nagyon megnőtt a megbetegedések száma. Így fokozottan nagyobb szükség van a megfelelő, minőségi gyógyítóeszközök beszerzésére.

Most azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, nagylelkű támogatását remélve, hogy lehetősége szerint akár a legcsekélyebb összeggel is segítse egy életmentő véralvadási automata készülék beszerzését a
Heim Pál Gyermekkórház számára, amely az onkológiai beteg gyermekek gyógyítása és kiemelt védelme mellett, COVID centrumként is funkcionál.

ÉLETMENTŐ VÉRALVADÁSI AUTOMATA KÉSZÜLÉK
A leukémiás- és vérképző rendszeri betegségben szenvedő gyermekeknél részben alapbetegségük, részben az alkalmazott kezelések következtében sok esetben találkozunk a véralvadási rendszer zavaraival. Ezek akár hirtelen életveszélyes szövődményekhez vezethetnek, másrészt súlyos, későbbi egészségkárosodás okai lehetnek. Ezért a véralvadási rendszer zavarainak standard körülmények között végzett, korszerű, gyors, megbízható kivizsgálása feltétlenül fontos. Ez hozzájárulhat az akut életveszély elhárításához, a megfelelő terápiás eljárás megválasztásához. Ebben nyújtana nagy segítséget a véralvadási automata beszerzése. A készülék a vér alvadási rendszerének részletes vizsgálatára alkalmas. Kevés mintából, gyors, megbízható adatokat szolgáltat.

SOKAN NEM TUDJÁK, DE MA A VILÁGON több gyermek hal meg rákban, mint bármely más betegségben. Csak Magyarországon jelenleg is többezer rákos gyermek küzd az életéért. Míg a daganatos gyermekbetegségek az 1950-es években majdnem mindig végzetesnek bizonyultak (a rákos gyermekek mindössze 10%-a élte túl a kórt), ma már mintegy 80%-uk sikeresen gyógyítható. Azonban, mivel a rákbeteg gyermek ténylegesen gyógyultnak csak a teljes tünetmentességtől számított 5 év elteltével tekinthető, így a betegség még mindig pusztító hatással van az érintett családok életére.

 

 

Adományozzon egyszerűen bankkártyájával!

Adományozás átutalással

Bankszámlaszámunk: 11702036-20689775

A leukémiás és rákos gyermekek a Heim Pál Gyermekkórház onkológiáján szeretetből, türelemből és hozzáértő segítségből nem szenvednek hiányt. Azonban ehhez a csodával határos eredményeket elérő munkához speciális eszközökre, felszerelésekre és pénzre van szükség. Az életmentő véralvadási automata készülék, – amely mintegy 8.000.000,- Ft-ba kerül – attól a naptól kezdve, hogy megvásároljuk, új szerephez jut: mostantól életek ezreiről gondoskodik.

E küldetés megvalósításához kérjük az Ön nagyvonalú támogatását. Még a legapróbb összeg is fontos számunkra, hiszen lehet, hogy éppen ez hiányzik egy kisgyermek gyógyulásához.

NAGYLELKŰ ADOMÁNYÁÉRT ÍGY MONDUNK KÖSZÖNETET:

  • Megbecsülésünk apró jeleként az átadást követően fogadja tőlünk szeretettel személyre szóló köszönő levelünket.
  • Fontos számunkra az is, hogy Ön, mint megbecsült támogatónk, hitelt érdemlően megbizonyosodhasson, hogy adománya átláthatóan és követhetően, a megadott célra került felhasználásra. (A sajtómegjelenés másolatát köszönő levelünkhöz mellékeljük.)
  • Amennyiben Ön Cégként adományoz, úgy alapítványunk Cégük számára megküldi a társasági adókedvezményre jogosító igazolást. Ennek alapján – a hatályos jogszabályok szerint – adományuk összegének 20%-a csökkenti Cégük adózás előtti eredményét maximum az adózás előtti eredmény összegéig.

Köszönettel:

Fodor Zsuzsanna
kurátor
Gyermekleukémia Alapítvány

Hogyan támogathatja ügyünket?

Még a legapróbb felajánlás is fontos számunkra, életet menthet! Kérjük, amennyiben módjában áll, támogassa küldetésünket!

 
TÁMOGATÁS