Támogasd a gyermekkori leukémia harcosait!

A gyermekkori leukémia ellen harcolók gyógyulását a honlapon keresztül, vagy akár egy hívással is támogathatod.

A gyermekkori leukémia ellen harcoló kis betegek ma már nagy esélyekkel indulnak a csatába, azonban a betegség ellen egy egész hadseregre is szükségük lehet. Éppen ezért a Gyermekleukémia Alapítvány már 21 éve segíti anyagilag a leukémiával és daganatos megbetegedéssel küzdő családokat a magánszemélyektől és a cégektől érkező felajánlásoknak és adományoknak köszönhetően. Mutatjuk, hogyan segíthetsz te is!

A gyermekkori leukémia harcosainak támogatása

Az év nagy részében kétféleképpen segítheted a Gyermekleukémia Alapítvány munkáját. Ennek egyik módja az, hogyha a honlapunk online adományozási felületén keresztül adományozol. Itt lehetőséged adódik választani, hogy a gyermekkori leukémia ellen harcoló kis betegeket egy egyszeri vagy havi, rendszeres adománnyal szeretnéd támogatni.

Az egyszeri utalás esetén beállíthatsz egy előre megadott összeget, de tetszőleges számokat is megadhatsz, majd pár személyes adat kitöltését, illetve a fizetési mód kiválasztását követően már meg is érkezik a támogatásod értéke az alapítvány bankszámlájára.

A gyermekkori leukémia ellen harcoló kis betegek gyógyulását egyszeri vagy havi rendszerességű adománnyal is segítheted.

Ha rendszeresen segítenél a gyermekkori leukémia ellen küzdőknek

Ebben az esetben az online adományozási felületen szükséges rubrikák kitöltése és a fizetési mód kiválasztása után létre kell hoznod egy fiókot. Itt rögtön beállíthatod, hogy milyen időtartamra szóljon az adományod, ha pedig lemondanád, akkor ezt  bármikor megteheted a fiókodba bejelentkezve.

Természetesen, ha támogatni szeretnéd azokat a családokat, akiket érint a gyermekkori leukémia, akkor mind az egyszeri, mind a rendszeres támogatást véghezviheted a saját banki alkalmazásodon keresztül is. Ehhez pedig csupán a számlaszámunkat kell ismerned: 11702036-20689775. Ebben az esetben itt kell beállítanod a rendszeres adományozás időtartamát, illetve szintén a banki alkalmazásodon belül mondhatod le azt, ha úgy döntesz.

Egy hívással a gyermekkori leukémia ellen

Abban az esetben, ha csupán egy telefonhívásnyi időd van, akkor hívd a 13600-as adományvonalat, majd a kicsöngést követően üsd be 11-es kódot. Mindezzel 500 forinttal járulhatsz hozzá a gyermekkori leukémia ellen harcoló kis betegek gyógyulásához. Az adományvonalat bármikor hívhatod, sőt, ha nagyobb értékben szeretnéd támogatni az alapítvány munkáját, akkor többször is tárcsázhatod a számot. Emellett ne feledd, hogy minden év tavaszán az adód 1%-os felajánlásával is hozzájárulhatsz a leukémiával és daganatos megbetegedéssel küzdő gyermekek gyógyulásához.

A gyermekkori leukémia harcosait egy telefonhívással is támogathatod, aminek ára 500 forint.

Alapítványunk évente több mint 100 családot, ez idáig pedig nagyjából 600 családot támogatott anyagilag, hogy a szülők teljes vállszélességgel a gyermekek mellett lehessenek a kezelések alatt. Jelenleg havonta 35 000 forinttal tudunk segíteni az érintetteknek, vagyis 100 család egy havi támogatása 3 500 000 forint, míg egy család éves támogatása 420 000 forint.

Így arra kérünk, ha teheted, akkor segítsd a leukémiával és daganatos megbetegedéssel küzdő gyermekek gyógyulását! Nélküled mi sem tudunk segíteni! Ha pedig még több információt szeretnél tudni arról, hogy miképp adományozhatsz, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!

TÁMOGATÁS