Sebészeti fejlámpát adtunk át a HOGYI-nak

Örömmel értesítjük Támogatóinkat, hogy nagylelkű felajánlásaiknak köszönhetően újabb gyógyászati eszközzel tudtuk segíteni a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet gyógyító tevékenységét. Alapítványunk 801.456 Ft értékben egy korszerű, kiegészítő tartozékokkal felszerelt sebészeti fejlámpát adott át a kórház számára, mely elengedhetetlen az onkológiai beavatkozásoknál.

Testüregi, különösen az onkológiai műtéteknél a modern műtőlámpák sem elegendőek, hiszen nem biztosít megfelelő fényt, illetve – mivel ezen műtéti típusoknál az operáló orvos állandóan változtatja a preparálás helyét – a műtőlámpa állandó állítgatást igényel.

A fejlámpa lehetővé teszi, hogy az operatőr mindig megfelelő fényviszonyok mellett tudjon operálni, mely elengedhetetlen az ép és a kóros szövetek elkülönítéséhez, a megfelelő réteg megtalálásához és az óvatos preparáláshoz, ezáltal csökkentve a műtét kockázatát.

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet mindezidáig nem rendelkezett ezzel a kiemelt fontosságú berendezéssel, ám Adományozóink segítségével most megvalósulhatott az eszköz beszerzése, mely az onkológiai sebészetben hatalmas segítséget jelent.

Hálásan köszönjük céges és magán Támogatóinknak, hogy segítségükkel megvalósulhatott egy újabb komoly lépés a gyógyító tevékenység korszerűsítésében!

Amennyiben Ön is szeretné támogatni erőfeszítéseinket az Adója 1% -nak és Online Adomány felajánlásával teheti meg!

TÁMOGATÁS