A Gyermekleukémia Alapítvány a leukémiás és daganatos gyermekek gyógyításának elősegítése érdekében 10.160.000, – Ft értékű „Welch Allyn Connex Spot Monitor állvánnyal, akkumulátorral és monitorral” támogatta a Debrecenben, Pécsen, Szegeden és Szombathelyen folyó gyógyító munkát.

A Gyermekleukémia Alapítvány nagylelkű adományozóinak köszönhetően „Welch Allyn Connex Spot Monitor állvánnyal, akkumulátorral és monitorral” segíti a magyarországi vidéki kórházakat. A mindösszesen 10.160.000, – Ft értékű eszköz adomány mostantól a

  • Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinikán, a
  • Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinikán, a
  • Vas Vármegyei Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban, és a
  • Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központban

segíti a leukémiás és daganatos gyermekek gyógyítását.

A Welch Allyn Connex Spot Monitor egy olyan eszköz, amely a betegmonitorok közé tartozik. Segítségével gyorsan és hatékonyan mérhetők a beteg életfontosságú paraméterei, például a vérnyomás, testhőmérséklet, oxigénszint (SpO2), pulzusszám és légzésszám.

Ez az eszköz fontos szerepet játszik a leukémiás és daganatos gyermekek gyógyításában.

Az állvány lehetővé teszi a Connex Spot Monitor mobil használatát. Ez különösen fontos a kórházi környezetben, ahol a betegmonitorokat gyakran mozgatni kell a betegágyak között. Az állvány segítségével a monitor könnyen hordozható és stabilan elhelyezhető a megfelelő pozícióban. Ezenkívül az állvány hosszabb üzemidőt biztosít az akkumulátorral, így nem szükséges folyamatosan hálózati áramforráshoz csatlakoztatni.

A Connex Spot Monitor akkumulátorral működik, ami különösen fontos a betegágyak mellett történő mérések során. Az akkumulátorral ellátott monitor lehetővé teszi a hordozhatóságot és a kényelmes használatot anélkül, hogy a kábelekkel kellene bajlódni. Ez különösen hasznos a gyermekek esetében, akiknek kényelmetlen lehet hosszabb ideig egyhelyben ülni vagy feküdni.

A Connex Spot Monitor a beteg életfontosságú adatait gyűjti és rögzíti egy egyszerű, biztonságos és összekapcsolt megoldásban. A vérnyomás, testhőmérséklet, oxigénszint (SpO2), pulzusszám és légzésszám mérése lehetővé teszi a gyógyító személyzet számára, hogy gyorsan reagáljon a változásokra és szükség esetén beavatkozzon. A monitor adatai könnyen továbbíthatók az elektronikus betegdossziéba, így a kezelőorvosok és ápolók mindig naprakészek lehetnek a beteg állapotával kapcsolatban.

A „Welch Allyn Connex Spot Monitor állvánnyal, akkumulátorral és monitorral” hozzájárul a leukémiás és daganatos gyermekek hatékonyabb és biztonságosabb gyógyításához a kórházi környezetben.

A Gyermekleukémia Alapítvány nevében hálásan köszönjük mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy négy vidéki kórházban „Welch Allyn Connex Spot Monitor állvánnyal, akkumulátorral és monitorral” segíthessünk a leukémiás és daganatos gyermekek gyógyítását. Az értékes eszközök nemcsak a kórházak számára jelentenek hatalmas segítséget, hanem minden egyes kis betegnek is, aki most küzd a betegségével.

Az adományozóink nélkül ez a lépés nem lenne lehetséges. A ti támogatásotokkal olyan eszközöket adtunk át, amelyek segítenek a gyógyító személyzetnek a pontos és gyors diagnózisban, a beteg állapotának folyamatos figyelemmel kísérésében és a megfelelő beavatkozásokban. Minden mérés, minden adat hozzájárul a gyermekek gyógyulásához, és ezért hálásak vagyunk.

Az alapítvány nevében még egyszer köszönjük, hogy veletek együtt tehetünk a leukémiás gyermekekért. Legyenek szívükben mindig a kis betegek és családjaik, és tudjátok, hogy az adományaitokkal valódi változást hoztok az életükbe.

TÁMOGATÁS