A Gyermekleukémia Alapítvány 47.752.000, – Ft értékű STERIS V-Pro Max 2 Sterilizálót adományozott a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinikának.

A Gyermekleukémia Alapítvány adománya hatalmas lépést jelent a leukémiás és daganatos gyermekek gyógyításában. A 47.752.000, – Ft értékű STERIS V-Pro Max 2 alacsony hőmérsékleten üzemelő, hidrogén-peroxidos sterilizáló mostantól a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinikájának munkáját segíti.

A STERIS V-Pro Max 2 alacsony hőmérsékleten üzemelő, hidrogén-peroxidos sterilizáló rendszernek fontos szerepe van a leukémiás és daganatos betegek gyógyításában. Ezt a berendezést az orvosi eszközök végső sterilizálására tervezték. A rendszer kiválóan alkalmas a mindennapi műtői igények kielégítésére, és hatékonyan biztosítja az orvosi eszközök végső sterilizálását.

A leukémiás és daganatos betegek immunrendszere legyengül a kemoterápia vagy sugárkezelés miatt. A fertőzések elleni védelem kiemelten fontos számukra. A STERIS V-Pro Max 2 olyan eszközöket sterilizál, amelyek közvetlenül érintkeznek a betegekkel (pl. műtői eszközök, katéterek, endoszkópok). Ezáltal csökkenti a fertőzés kockázatát és hozzájárul a betegek gyógyulásához.

A hidrogén-peroxidos technológia alacsony hőmérsékleten működik, így az érzékeny műtői eszközöket is biztonságosan sterilizálja. Ez különösen fontos a leukémiás és daganatos betegek kezelése során, mivel ezek az eszközök közvetlenül kapcsolódnak a diagnosztikához és a kezeléshez.

A STERIS V-Pro Max 2 kompatibilis a legtöbb orvosi eszközzel és anyaggal, ideértve a 3D-nyomtatott anyagokat is. Ez lehetővé teszi a modern technológiák alkalmazását a betegek gyógyításában.

A STERIS V-Pro Max 2 alacsony hőmérsékleten üzemelő, hidrogén-peroxidos sterilizáló rendszer nagyban hozzájárul a leukémiás és daganatos betegek biztonságos és hatékony kezeléséhez.

Hálásan köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal lehetővé tették a STERIS V-Pro Max 2 sterilizáló beszerzését. Ezen eszköz értéke nem csupán pénzben mérhető, hanem a benne rejlő lehetőségek és a betegek életminőségének javulása által is.

Támogatóink nélkül ez a lépés nem valósulhatott volna meg. Az adományokkal nem csak egy berendezést szereztünk be, hanem reményt, gyógyulást és életet ajándékoztunk a leukémiás és daganatos betegeknek.

Minden sterilizált eszköz mögött egy sors, egy család és egy gyermek áll, akik most még biztonságosabb körülmények között vehetik igénybe a kezeléseket.

Köszönjük, hogy a Gyermekleukémia Alapítvány támogatói vagytok, és segítettétek a gyógyulást egy új szintre emelni.

TÁMOGATÁS