1 millió forintos támogatás a leukémiás és daganatos gyermekek gyógyításáért a Szegedi Tudományegyetem Onko-Hematológiai Osztályának.

A Gyermekleukémia Alapítvány 1 millió forintos támogatást nyújtott a Szegedi Tudományegyetem Onko-Hematológiai Osztályának. Ez az összeg az osztály számára nélkülözhetetlen eszközök beszerzését teszi lehetővé, amelyek a gyermekkori leukémia és a daganatos megbetegedések kezelésében játszanak kulcsfontosságú szerepet.

A támogatást a kórház az alábbi Aerogen készülékek beszerzésére fordítja:

  • 2 db AG-UC1000-EE Aerogen USB vezérlő (USB kontroller, AC/DC adapter, 16 db. clips
  • 3 db AG-AS7500-EUR Aerogen Ultra Starter Kit (10 db Aerogen Ultra+Aerogen SOLO, mouthpiece, 10 db. oxigén cső
  • 1 db AG-AS7000-EUR Aerogen Ultra (10 db Aerogen Ultra, mouthpiece, 10 db. oxigén cső

Ezek az eszközök speciális technológiát alkalmaznak az oxigénkezelés során, és hatékony megoldást nyújtanak a légzőszervi problémákkal küzdő betegek számára. A leukémiás és daganatos gyermekek gyakran szükségük lehet oxigénpótlásra, különösen kemoterápiás kezelés vagy más terápiás beavatkozások során. Az Aerogen készülékek lehetővé teszik a gyors és hatékony oxigénellátást, amely létfontosságú a betegek légzésének támogatásához és a szövődmények minimalizálásához. Az AG-UC1000-EE Aerogen USB vezérlők USB-kontrollert és speciális adaptereket kínálnak, amelyek segítségével az orvosok és az ápolók pontosan szabályozhatják és ellenőrizhetik az oxigénterápia paramétereit. Ez lehetővé teszi az egyéni kezelési terv alkalmazását, amely az adott beteg állapotához és szükségleteihez igazodik. Az Aerogen készülékek, mint például az AG-AS7500-EUR Aerogen Ultra Starter Kit-ek és az AG-AS7000-EUR Aerogen Ultra, könnyen kezelhetők és alkalmazhatók. Ezek a készülékek olyan funkciókat kínálnak, mint a szájon át történő oxigénadagolás lehetősége, ami javítja a betegek kényelmét és segíti az egyszerű kezelést. Az Aerogen készülékek által biztosított hatékony oxigénellátás és légzéstámogatás csökkentheti a szövődmények kockázatát, például a légúti fertőzéseket vagy a hypoxiát, ami javíthatja a betegek életminőségét és segíthet a gyorsabb gyógyulásban. Az Aerogen készülékek olyan eszközök, amelyek jelentős mértékben hozzájárulnak a leukémiás és daganatos gyermekek gyógyulásához. Az ilyen típusú fejlett terápiás megoldások kulcsfontosságúak a betegek optimális ellátásában és a kezelési eredmények javításában.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik adományaikkal lehetővé tették, hogy elősegítsük a kórházi gyógyító munkát, és hogy javítsuk a leukémiában és daganatos megbetegedésben szenvedő gyermekek életminőségét és gyógyulását.

Az alapítvány elkötelezett amellett, hogy továbbra is támogassa és segítse azokat az intézményeket, amelyek nap mint nap küzdenek a gyermekek életéért és egészségéért.

Az emberi szív és összefogás ereje sosem ismer határokat. Bízunk benne, hogy a jövőben is számíthatunk az Önök támogatására és segítségére, hogy továbbra is megkönnyítsük és javítsuk azoknak az életét, akiknek erre a legnagyobb szükségük van.

Köszönjük minden támogatónknak, hogy velünk tartanak ebben a küzdelemben és segítséget nyújtanak nekünk abban, hogy a gyermekleukémia elleni harcban előre lepjünk és a beteg gyermekeknek a legjobb ellátást kaphassák!

Ha Te is szeretnél hozzájárulni az alapítvány munkájához, Itt megteheted: TÁMOGATÁS

TÁMOGATÁS