Melyik filmünk tetszik jobban?

Az elmúlt időszakban az alábbi két film valamelyikével találkozhatott, amikor azon dolgoztunk, hogy minél több felelősen gondolkodó adakozót érjünk el videóink segítségével.

Az emberek döntő többsége még a mai napig nem rendelkezik adójának egy százalékáról, pedig ez nagyon komoly segítség minden alapítványnak, ráadásul úgy, hogy a segítő szándékú embereknek még a zsebükbe sem kell nyúlniuk. Leukémiás gyermekeinknek ezekből a felajánlásokból már nagyon sokat tudtunk segíteni, és továbbra is ez a cél vezérel minket. Persze ez Önök nélkül nem menne. Ezért készítünk (igaz ritkábban, mint szükség lenne rá) figyelemfelhívó kisfilmeket, melyeknek célja az,. hogy felhívjuk az emberek figyelmét az adó 1% felajánlásának fontosságára!

Segítsen dönteni!

Szeretnénk ugyanis a két kisfilmünket megversenyeztetni! Az egyik egy kicsit régebbi, a másik pedig valamivel frissebb. Az egyik már lehet ismerős lesz, a másik valószínűleg még az újdonság erejével fog hatni. Kérjük nézze meg az alábbi két videót egymás után, és a videók alatt látható TETSZIK gomb segítségével adja le szavazatát

Melyik filmünk tetszik jobban?

Ez a videó tetszik jobban?
Nyomja meg itt a “Tetszik” gombot!
Ez a videó tetszik jobban?
Nyomja meg itt a “Tetszik” gombot!

Köszönjük, hogy segít a döntésben!

Ha gondolja, mondja el a fenti videókról a véleményét pár szóban az alábbiakban hozzászólás formájában! Várjuk!

TÁMOGATÁS