Perfúzoros pumpákat adtunk át a BAZ-megyei Kórháznak

Nagyvonalú Támogatóinknak köszönhetően újabb gyógyászati eszközzel tudtunk támogatni egy magyarországi Gyermek Onkohematológiai és Csontvelő-transzplantációs Osztályt. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Központi Kórház gyermek transzplantációs részlege Alapítványunk jóvoltából 2 db perfúzoros pumpát vehetett át 939.800 Ft értékben, melyek felhasználására a csontvelő-transzplantációs steril boxban kerül sor.

A pumpák a steril szobákban a nap 24 órájában működnek, mivel a legyengült immunrendszerű, magas fokú higiéniai viszonyokat igénylő beteg gyermekek gyógyszerelése ezen pumpák segítségével történik. A gyermekek infúziós programja hosszadalmas és bonyolult procedúra, a pumpák a fokozott igénybevétel miatt hamar elhasználódhatnak. Az újabb két eszköz beszerzése így nagy segítséget jelent az Osztály számára.

Hálásan köszönjük Adományozóinknak, hogy a támogatás megvalósulhatott és ezáltal a steril boxban kezelt gyermekek ellátása még biztonságosabbá válhatott! Amennyiben szeretné az Adó 1% -val támogatni erőfeszítéseinket az alábbi linken teheti meg!

TÁMOGATÁS