Légtisztító készülékkel támogattuk a HOGYI-t

A jelenlegi koronavírus járványra való tekintettel Alapítványunk úgy döntött, idei térítésmentes nyári táborunk nem kerül megrendezésre. A kurátor döntése alapján a táborra fordítandó összeget – 4 millió forintot – a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Gyermek Onko-Haematológiai Osztályának támogatására ajánljuk fel.


A kórház biztonságos működését és a fertőzésveszély csökkentését 17 db antibakteriális légtisztító készülék és 8 db kiegészítő mobilis, gurulós eszköz vásárlásával segítjük. Az úgynevezett germicid lámpák, ózondúsításra alkalmas készülékek, melyek környezetbarát sugárzásuk révén vírus- és baktériumölő hatással bírnak. Elpusztítják a légtérben és a felületeken található mikroorganizmusokat, ezzel is biztosítva az Onkológiai osztály kis betegeinek még fokozottabb védelmét. A gurulós állványra szerelt lámpákkal több helyiség egymás utáni fertőtlenítése is megoldható, így elősegítve a gyors és hatékony higiéniai viszonyok megteremtését minden kórteremben. Az eszköz különösen nagy jelentőséggel bír járvány esetén, így használata a fennálló helyzetben óriási segítséget jelent.

Ugyan fájó szívvel mondtunk búcsút az egyhetes gyermekkacajnak, de úgy véljük, most egy nagyobb jó érdekében cselekszünk. Összefogással legyőzzük ezt is!

Továbbra is szeretnénk hálánkat kifejezni Támogatóinknak, hiszen nélkülük mi sem tudnánk segíteni! Tiszta szívvel köszönjük! Amennyiben szeretné az Adó 1% -val támogatni erőfeszítéseinket az alábbi linken teheti meg!

TÁMOGATÁS