Alapítványunk Mikulása meglátogatta a beteg gyerkőcöket

Sok leukémiás vagy más daganatos megbetegedésben szenvedő gyermek kezelése több hetes vagy akár hónapos kórházi jelenlétet igényel. Ezeknek a gyermekeknek sokszor az ünnepeket is a kórtermek falai között kell tölteniük. A család és az otthon melegének hiánya ebben az időszakban lelkileg még megterhelőbb lehet egy kisgyerek számára, így Alapítványunk munkatársai igyekeztek karácsonyi hangulatot csempészni a budapesti kórházak gyermekonkológiai osztályaira. December 6-án a Heim Pál Gyermekkórházban és a Dél-Pesti Centrumkórházban, december 21-én pedig a SOTE II. számú Gyermekklinikán tettünk látogatást, melyre elkísért minket a Mikulás is.

Minden osztályon fekvő kis hős egészséges Mikulás csomagot és néhány bíztató, kedves szót kapott a jó öreg Télapótól. Nagy volt az öröm, hát még, mikor előkerültek a puttonyból a LG Electronics jóvoltából felajánlott mobiltelefon készülékek, melyet az iskoláskorú gyermekek zsebelhettek be.



Az LG Electronics Magyar Kft. dolgozói összefogásának köszönhetően Alapítványunk 28 okostelefont tudott odaajándékozni a rászoruló, iskoláskorú beteg gyermekek részére. A telefonok segítenek, hogy a leukémiás gyermekek a hospitalizáció során ne szigetelődjenek el, továbbra is aktív szereplői maradhassanak saját szociális világuknak, amely később támogatja sikeres reintegrációjukat a hétköznapi életbe.


Szeretnénk hálánkat kifejezni az LG Magyarország dolgozóinak, illetve nagylelkű támogatóinknak,
hogy az ajándékokkal szebbé varázsolhattuk a kis betegek karácsonyát!

Hiszen nincs is szebb egy őszinte gyermeki mosolynál…

Amennyiben Ön is szeretné támogatni a leukémiás és daganatos gyermekek gyógyulását, akkor az Adója 1% -nak és Online Adomány felajánlásával teheti meg!

TÁMOGATÁS