6 KÓRHÁZ 6 MILLIÓ FORINT

A Gyermekleukémia Alapítvány sikeres regionális gyűjtést szervezett 4 vidéki és 2 budapesti kórház számára.


Nagyvonalú civil és vállalkozói adományoknak hála összegyűlt az a 6.000.000,- Ft, amely lehetővé teszi, hogy 4 vidéki és 2 budapesti kórház kapjon kórházanként 1.000.000,- Ft- támogatást.

Először próbálkoztunk meg azzal, hogy támogatóinkat arra kérjük, segítsenek a lakóhelyük körzetében lévő kórházak onkológiai osztályainak támogatásában. Támogassák olyan eszközök beszerzését, amelyek látszólag egyszerűbbnek tűnnek, ugyanakkor a kórházak napi működése során nélkülözhetetlen szerepet töltenek be, mivel a leukémiás és daganatos gyermekek gyógyítása számos speciális eszközt és berendezést igényel. Az összes leukémiás és daganatos beteg gyermek, nap mint nap, minden erejével harcol a betegség legyőzésért. Mi hiszünk abban, hogy összefogással sokat tehetünk azért, hogy ez a küzdelem ne legyen hiábavaló. Már meg is kezdtük a kórházakkal az egyeztetést az adományok átadásáról.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy a mostani nehéz, egészségügyi kihívásokkal teli időszakban is ilyen töretlen támogatást és ilyen nagylelkű támogatókat tudhatunk magunk mögött mind a magánszemélyek, mind pedig a vállalkozások között tudatta Fodor Zsuzsanna a Gyermekleukémia Alapítvány kurátora.


A „köszönjük” szó soha nem tudná igazán kifejezni adakozóink iránt érzett őszinte nagyrabecsülésünket a leukémiás és daganatos gyermekeknek nyújtott önzetlen segítségükért. Mégis, a legkevesebb, hogy kimondjuk: „Tiszta szívből köszönjük!” – írta a Gyermekleukémia Alapítvány közleményében.

TÁMOGATÁS